Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Відбувся Х-й відкритий Кубок «Воїнів-інтернаціоналістів» зі спортивного туризму серед шкільної молоді

Відбувся Х-й відкритий Кубок «Воїнів-інтернаціоналістів» зі спортивного туризму серед шкільної молоді
23 Вер 2019 12:22 | Новини Нікополя

20 вересня 2019 року, на базі відпочинку в передмісті Нікополя відбувся Х-й відкритий Кубок «Воїнів-інтернаціоналістів» зі спортивного туризму серед шкільної молоді регіону 2003-2006 року народження.

Захід присвятили кільком значущим подіям: 380-му ювілею з дня заснування м. Нікополь, 30-й річниці виведення військ з Афганістану та Всесвітньому Дню туризму.

Організаторами заходу виступили відділ освіти і науки НМР ( начальник Селютіна О.М.) та ГО « Союз воїнів-інтернаціоналістів» м. Нікополь (голова Кушнірук О.О.).

Серед почесних гостей, учасників змагань вітали заступник міського голови О.В.Коник, голова Дніпропетровського обласного об’єднання Української спілки ветеранів Афганістану Віктор Волошин, ветерани війни в Афганістані з міст Нікополь,Марганець та Покров. З кожним роком географія учасників Кубку з туризму постійно розширюється, окрім команд з 26 шкіл міста цьогоріч помірятися силами з місцевими спортсменами завітали юнаки та дівчата з міст Покров, Марганець та селища Олексіївка. За результатами змагань на етапах – І місце в турнірній таблиці зайняла команда КЗ «НСЗШ № 23», другими фінішували спортсмени КЗ «НСЗШ №21» і третє почесне місце посіла команда з м. Покров. Окрім переможців почесні відзнаки та подарунки отримали спортсмени, які показали найкращий результат на кожному з етапів та дорослі, які протягом 10 років прикладали багато зусиль для організації та проведення змагань.

Оставить комментарий

avatar
250