Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Нікопольщина взяла участь в обласному етнофестивалі «Петриківський дивоцвіт»

Джерело: Никополь ART

Нікопольщина взяла участь в обласному етнофестивалі «Петриківський дивоцвіт»
23 Вер 2019 10:02 | Новини Нікополя

21 вересня у смт. Петриківка пройшов 12-й обласний етнофестиваль «Петриківський дивоцвіт».

Як і в минулі роки, фестиваль зібравсправжніх поціновувачівнародної творчості з усієї області. Серед них були і представники Нікопольського району та міста Нікополь. Впродовж дня, наші земляки презентували відвідувачам дійства наше місто та район. Справжньою родзинкоюпрезентації Нікополя сталимайстер-класи від вчителів Центру освіти дорослих та підготовлена невеличка театралізація в українському стилі для сімейних пар, балетмейстером Олександром Міщенком. Поряд з нимивражали усіхсмачним медом й пропонували придбати продукцію зроблену своїми руками бджолярі і майстрині з Нікопольщини.

Паралельно на головній сцені, фестивалю, впродовж всього дня тривав вокальнийі хореографічний марафони. У ньому також взяли участь нікопольці. А саме: солістки зразкової вокальної студії «Лілея», зразкова студія сучасної хореографії «Дансер» та народний ансамбль танцю Радість». Пліч-о-пліч з ними виступали танцювальні колективи з села Капулівки та Покровського.

Завершився фестиваль виступом української зірки Kazka.

Цього року, на фестивалі «Петриківський дивоцвіт -2019» встановлено рекорд України за кількістю по наймасовішому бодіарту. У ньому взяли участь 508 учасників.

Оставить комментарий

avatar
250