Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Ремонт блочної знесолюючої установки пройшов успішно

Джерело: Запорізька АЕС

Ремонт блочної знесолюючої установки пройшов успішно
20 Вер 2019 08:39 | Новини Нікополя

Ремонт на п’ятому енергоблоці Запорізької АЕС практично завершено. Стосовно хімічного цеху – бригаді з ремонту обладнання блочної знесолюючої установки залишилося провести гідравлічні випробування устаткування та перевірити його на міцність і щільність.

Під час ремонтних робіт на установці колектив бригади розібрав її, зачистив кожну деталь від нальоту і усунув дефекти. Якість усіх операцій перевірила комісія, до складу якої увійшли фахівці відділу технічного контролю, служб контролю металу і відомчого нагляду та пожежної безпеки, а також енергоремонтного підрозділу.

«Скрупульозна перевірка ремонтних робіт ведеться недарма, адже блочна знесолююча установка призначена для очищення конденсату турбіни від механічних та сольових домішок», – розповів майстер бригади Олег Євенко.

Устаткування блочної знесолюючої установки щороку ретельно ремонтується персоналом хімцеху. Бригада з ремонту складається з шести фахівців. Вони відмінно знають свою справу, адже ремонтують систему на кожному енергоблоці і вивчили практично всі нюанси, які можуть виникнути в процесі.

Оставить комментарий

avatar
250