Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Профспілковий семінар – саме тут формується єдність думки

Джерело: Запорізька АЕС

Профспілковий семінар – саме тут формується єдність думки
18 Вер 2019 09:25 | Новини Нікополя

Профспілковий семінар на базі спортивно-оздоровчого комплексу «Гілея» вже став традиційною формою навчання активістів Атомпрофспілки. Цього року він проводився вже 21-й раз.

Якщо у 1999 році на навчання були запрошені лише голови профкомів великих первинних профспілкових організацій Атомпрофспілки, і загальна чисельність учасників становила близько 60 осіб, то зараз на семінар щорічно приїжджає більше 200 представників профактиву галузі.

У попередні роки процес навчання будувався через групи по 12-15 осіб, до складу яких входили представники різних делегацій. Така форма роботи дозволяє під час занять, розкриваючи будь-яку тему, проаналізувати й узагальнити досвід профспілкової роботи, поспілкуватися та обмінятися думками.

У 2007 році було прийняте рішення про читання лекцій всім одночасно в актовому залі. Частина викладачів організовувала в процесі навчання ділові ігри. Розкриття актуальних тем та підведення підсумків проводилось за «круглими столами».

З часом учасники дійшли висновку, що в кожній формі навчання є свої плюси. І цього року при підведенні підсумків семінару домовилися використовувати змішані форми навчання – читання лекцій та роботу в групах за певними напрямками профспілкової роботи.

Цікаво було всім, адже тематика лекцій і практичних занять розробляється з урахуванням пропозицій всіх профспілкових організацій, які беруть участь у семінарі, а лекторська група формувалась з досвідчених фахівців ЦК «Атомпрофспілки», ДП «НАЕК «Енергоатом» та модераторів, які визнані профспілковцями України.

Оставить комментарий

avatar
250