Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

В Нікополі відзначили День фізичної культури і спорту

Джерело: Facebook

В Нікополі відзначили День фізичної культури і спорту
16 Вер 2019 10:37 | Новини Нікополя

Традиційно в Україні у другу суботу вересня відзначається День фізичної культури і спорту. Це свято всіх прихильників здорового способу життя: фізкультурників, спортсменів, ветеранів спорту.

Наше місто завжди славилось своїми спортивними талантами, і ми щиро пишаємося досягненнями нікопольських тренерів, спортсменів та всіх інших робітників фізичної культури і спорту. Адже вони з честю продовжують традиції з виховання фізично загартованого та здорового молодого покоління, бо фізичне виховання – це здоров’я нації.

14 вересня, в Нікопольському палаці урочистих подій, понад 120 людей зі справжнім спортивних характером та волею отримали заслужені нагороди, відзнаки та привітання. На святі здоров’я і спорту були присутні міський голова Андрій Фісак, начальник управління гуманітарної політики Нікопольської міської ради Таїсія Мамонтова, начальник відділу з питань спорту управління гуманітарної політики Олександра Голованова, депутат Нікопольської міської ради, президент ВК «Нікополь» Вадим Колесник, а також тренери дитячо-юнацьких спортивних шкіл міста, керівники фізичного виховання загальноосвітніх шкіл та вищих навчальних закладів, талановиті спортсмени та меценати спорту Нікополя. У дружній та святковій атмосфері всі отримали привітання, нагороди та гарний настрій!

Оставить комментарий

avatar
250