Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Весела осінь у дитячій бібліотеці

Джерело: Facebook

Весела осінь у дитячій бібліотеці
16 Вер 2019 09:53 | Новини Нікополя

Восени ми поринаємо у геть інший світ: де чай здається ароматнішим та смачнішим, ковдра – теплішою, а книги – цікавішими. Часом, на зміну літній ейфорії приходить осіння хандра. Щоб її розрадити потрібна дружня компанія однодумців та цікаві заняття.

Чудовим майданчиком для приємного спілкування є підліткова читальна зала Центральної дитячої бібліотеки на вул.Микитинській, 13. Саме тут користувачі мають змогу провести конструктивні діалоги з психологом та стати учасником «Школи супергероїв» (щочетверга о 15.30), проявити креатив та розвивати свої творчі здібності на заняттях клубу «Творчість+Фантазія» (щосереди о 15.00), зустрітися з друзями, обговорити важливі теми, самовиразитися через театральні дійства, організацію родинних свят на зустрічах клубу вихідного дня «Дружнє коло» (щонеділі о 10.00).

А на щодень – можливість скористатися найповнішою підбіркою електронних підручників для виконання домашніх завдань, різноманітними іграми для інтелектуального розвитку, познайомитися з новинками періодичних видань, більше дізнатися про рідне місто з тематичних викладок.

15 вересня увага учасників клубу вихідного дня «Дружнє коло» була акцентована на книжковій інсталяції «Осіння феєрія», яка мовою поезії спроможна подарувати відчуття гармонії та прищепити увагу до краси навколо, познайомити з народознавчим та побутовим аспектами осінньої тематики. Діти надихалися прекрасним циклом «Осінні карнавали» Ліни Костенко.

Оставить комментарий

avatar
250