Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Коли зроблено з любов’ю

Джерело: Запорізька АЕС

Коли зроблено з любов’ю
13 Вер 2019 12:54 | Новини Нікополя

Конкурс ландшафтного дизайну на Запорізькій АЕС один з найбільш видовищних. Щороку підрозділи-учасники намагаються здивувати журі новими ідеями, перетворюючи власні території на затишні куточки краси та індивідуальності.

Один з фаворитів конкурсу – управління виробничо-технологічної комплектації (УВТК). Цього року тут створили нові квіткові композиції, побудували затишну альтанку для відпочинку, яку з часом оплетуть рози і вона набуде особливого вигляду. До справи підійшли творчо, адже мають чималий досвід у ландшафтному дизайні.

Підтримує в належному стані навколишню територію окрема бригада озеленювачів: висаджують квіти та дерева, доглядають їх, майструють малі архітектурні форми.

Взагалі, весь колектив УВТК підтримує цю роботу – все ж для власного комфорту та задоволення. Насіння працівники вирощують самі – хто на присадибних ділянках, а хто на підвіконнях у власних кабінетах.

«Те, що маємо зараз, досягнуте, перш за все, завдяки нашим озеленювачам. Їх дбайливі руки вміють творити справжню красу. А взагалі у нас кожен працівник – генератор ідей, які потім колективно обговорюються», – розповіла начальник адміністративно-господарського відділу УВТК Ярославна Кушнір.

Оставить комментарий

avatar
250