Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Електричний цех вибирав кращого чергового електромонтера

Джерело: Запорізька АЕС

Електричний цех вибирав кращого чергового електромонтера
10 Вер 2019 08:36 | Новини Нікополя

Електричний цех провів конкурс на кращого чергового електромонтера з ремонту та обслуговування електрообладнання. Це був відбірковий етап перед галузевим конкурсом, який відбудеться на Запорізькій АЕС у жовтні.

Щороку організатори конкурсу пишуть нову програму з теорії, а в практичні завдання закладають ряд різних прихованих дефектів, які треба виявити і усунути.

Конкурс завжди проходить у навчально-технологічному комплексі навчально-тренувального центру ВП ЗАЕС, оскільки на тренажері можна допустити помилку – всі операції ведуться з безпечною напругою. І це в результаті дозволяє запам’ятати, як саме правильно виконувати те чи інше завдання.

За умовами конкурсу кожен учасник впродовж години повинен був «поставити під напругу» трансформатор власних потреб.

Кращим черговим електромонтером став Арсеній Чеберко – у сумі за теорію і практику він набрав найбільшу кількість балів.

«Робота мені подобається, устаткування кожного разу кидає якийсь новий виклик, сприяє постійному професійному розвитку», – розповів переможець конкурсу.

Попереду у нього нова вершина – галузевий конкурс професійної майстерності, де суперники будуть ще сильнішими та напористими.

Оставить комментарий

avatar
250