Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Потрібні штучки роблять дитячі ручки

Джерело: Facebook

Потрібні штучки роблять дитячі ручки
5 Вер 2019 11:33 | Новини Нікополя

Учасники дозвіллєвого клубу «Фантазія+Творчість», що діє в Центральній дитячій бібліотеці на вул.Микитинській,13, підійшли креативно до питання організації свого робочого місця і не тільки виготовили органайзери для канцелярських товарів, а ще й знайшли підтвердження думці, що хендмейд може бути не тільки красивим, але і вкрай функціональним.

Діти, зазвичай, в процесі навчання мають справу з великою кількістю канцелярії, яку потрібно тримати під рукою, але при цьому не створювати хаосу на робочому столі. Зручні органайзери для олівців, ручок, лінійок та інших дрібниць можна зробити з найнесподіваніших речей, наприклад, старих бляшаних банок, втулок або непотрібних коробок і коробочок з-під побутової техніки.

Одними з популярних і в той же час оригінальних штучок останнім часом стали вироби з втулок. Як відомо, у справжнього майстра рукоділля ніколи не закінчуються ідеї. Майстерність високого пілотажу – дати друге життя непотрібному мотлоху. В результаті виходять дуже цікаві і навіть корисні речі для дому!

Оставить комментарий

avatar
250