Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У центральній дитячій бібліотеці відбувся діалог дітей з психологом

У центральній дитячій бібліотеці відбувся діалог дітей з психологом
2 Вер 2019 09:01 | Новини Нікополя

В Центральній дитячій бібліотеці набирає обертів новий соціальний проект від знаного тренера, дипломованого психолога Ірини Щербакової.

Про це Нікопольський інформаційний портал дізнався від організаторів заходу.

Зустріч, що відбулась 30 серпня, у форматі «питання- відповідь» розпочалася з дружніх обіймів з дітьми, котрі вже були на попередніх заняттях, та теплого знайомства з новачками. Дуже приємно, що росте не тільки кількість дітей, які прагнуть спілкування, а й фахівців, які можуть надати його на потрібному рівні.

Як часто ми не звертаємо уваги на настрій дитини: не бентежимося, чи сумна вона, втомлена, депресивна. Ми не переймаємося її станом, перебуваючи в якомусь трансі негативізму і тривоги, пов’язаної з нестабільністю та власними переживаннями. Тому діти вчилися самостійно розпізнавати свій настрій та виливати його кольором на папері, адже науковці давно вже з’ясували, що колір, як і звук, мають важливий вплив на самовираження.

З задоволенням та азартом діти погралися в «Королівство» – гру, яка допомагає висловити свої бажання, поборотися за їхнє здійснення, вчить відстоювати свої права, при цьому зважаючи на бажання інших.

Все, що навколо нас, ми не завжди можемо змінити, але можемо змінитися самі і спробувати успішно взаємодіяти зі світом – такий висновок зробили учасники зустрічі.

Сподіваємося, що проект навчить дітей краще розуміти себе, любити інших людей і за це вони будуть винагородженні успіхами та досягненнями в житті.

Оставить комментарий

avatar
250