Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Заступником генерального директора з інфраструктури ЗАЕС призначений Андрій Пашко

Джерело: Запорізька АЕС

Заступником генерального директора з інфраструктури ЗАЕС призначений Андрій Пашко
29 Сер 2019 09:21 | Новини Нікополя

Наказом ДП «НАЕК «Енергоатом» від 21 серпня 2019 року №1018-к помічник генерального директора Пашко Андрій Ігорович з 23.08.2019 року переведений на посаду заступника генерального директора з інфраструктури.

Пашко Андрій Ігорович має вищу освіту за спеціальностями «Право» та «Інтелектуальна власність». Трудову діяльність на Запорізькій АЕС почав у 2011 році на посаді юрисконсульта юридичного управління (ЮУ). З травня 2017 року працював помічником генерального директора.

За час роботи на посаді помічника генерального директора Пашко А.І. забезпечував супровід роботи генерального директора з питань реформування ринку електроенергетики України, здійснював моніторинг процедур проведення закупівель, виконання контрагентами договірних зобов’язань за укладеними договорами та роботи підрозділів, які супроводжують договірну діяльність ВП ЗАЕС, на предмет дотримання чинного законодавства.

Внесок Пашко Андрія Ігоровича у становлення та розвиток ВП «Запорізька АЕС» був відзначений адміністрацією та первинною профспілковою організацією ВП ЗАЕС – в 2018 році він був нагороджений Листом подяки ДП «НАЕК «Енергоатом».

Оставить комментарий

avatar
250