Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Співробітники підприємства ПрАТ «Сентравел Продакшн Юкрейн» м. Нікополь – постійні гості Запорізькій АЕС

Джерело: Запорізька АЕС

Співробітники підприємства ПрАТ «Сентравел Продакшн Юкрейн» м. Нікополь – постійні гості Запорізькій АЕС
23 Сер 2019 15:51 | Новини Нікополя

З ознайомчим візитом Запорізьку АЕС відвідали представники підприємства ПрАТ «Сентравіс Продакшн Юкрейн», яке є найбільшим в Україні і одним з найбільших в світі з виробництва безшовних нержавіючих труб. Продукція компанії застосовується в атомній і тепловій енергетиці, хімічній і нафтохімічній промисловості, машинобудуванні та нафтогазовій галузі. Це вже четверта група цього підприємства приїздить побачити та познайомитись з роботою найбільшої європейської АЕС.
Знайомство нікопольчан з Запорізькою АЕС почалося з лекції в інформаційному центрі, де вони отримали уявлення про основне обладнання енергоблоку, процес виробництва електричної енергії на ЗАЕС, систему безпеки, роль станції в енергосистемі країни та інше.
Далі група побувала в турбінному відділенні енергоблока №6, відвідала сухе сховище відпрацьованого ядерного палива, повномасштабний тренажер.
Закінчилася екскурсія відвідуванням найцікавішого для гостей об’єкта – тренажерного комплексу спеціальної підготовки ремонтного персоналу навчально-тренувального центру Запорізької АЕС.
«Я вперше на Запорізькій АЕС. Після перших трьох груп був настрій обов’язково відвідати Запорізьку атомну електростанцію. Додому я повертаюся з великою гордістю за Україну і за регіон. Велике враження справило, наскільки відповідально працівники станції ставляться до безпеки, скільки цьому приділяють уваги. Вражає своєю масштабністю і можливостями тренажерний комплекс. Приголомшує розмах і серйозність підходів до підготовки ремонтного персоналу. Повсюди – чистота і порядок! Було захоплююче і цікаво! Про найбільшу в Україні АЕС я розповім своїм дітям, які живуть закордоном», – поділився враженнями директор гарячого виробництва «Сентравіс Продакшн Юкрейн» Артур Губер.

Оставить комментарий

avatar
250