Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На ЗАЕС відбувся конкурс професійної майстерності серед операторів спецводоочищення хімічного цеху

Джерело: Запорізька АЕС

На ЗАЕС відбувся конкурс професійної майстерності серед операторів спецводоочищення  хімічного цеху
20 Сер 2019 09:31 | Новини Нікополя

В цьому році шестеро молодих фахівців хімічного цеху Запорізької АЕС виявили бажання показати свої здібності в теорії та на практиці, поборотися за звання кращого у професії. Перше місце в конкурсі професійної майстерності серед операторів спецводоочищення хімічного цеху посів Михайло Колобов.

«Такі конкурси проводяться щорічно з різних спеціальностей. Для молодих фахівців це хороша нагода проявити себе, показати знання, практичні навички, ініціативу, старанність. Участь у конкурсі не лише престижна, а й корисна, адже кожен визначить ті моменти своєї роботи, які необхідно покращити», – зазначив заступник начальника хімічного цеху Андрій Широкіх.

Учасники конкурсу відрізнялися високою мірою підготовленості. Конкурсній комісії довелося дуже обмірковано підійти до підведення підсумків. В результаті, перше місце посів Михайло Колобов з результатом 162 бали з 180 можливих. На другому місці – Дмитро Бублієнко (159 балів) На третьому – Богдан Детнєв (158 балів).
За традицією конкурс мав два етапи: теоретичний та практичний. Теоретична частина охоплювала обсяг знань, необхідний для щоденного безпечного виконання професійних обов’язків: технічна експлуатація, охорона праці, пожежна безпека, фізичний захист, якісний обхід, хімічні реагенти та їх використання. А практичні завдання виконувалися на щиті управління спецводоочищення з умовним використанням пульту управління – введенням в експлуатацію установки з переробки вод спецканалізації.
Переможець братиме участь у галузевому конкурсі, який відбудеться восени на Запорізькій АЕС.

Оставить комментарий

avatar
250