Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Є перший мільярд кВтг електроенергії в серпні

Джерело: Запорізька АЕС

Є перший мільярд кВтг електроенергії в серпні
12 Сер 2019 14:41 | Новини Нікополя

Запорізька атомна електростанція продовжує неухильно виконувати основне виробниче завдання – безпечно виробляти екологічно чисту електроенергію для держави. Вироблено перший мільярд кВтг електроенергії в цьому місяці.

В експлуатації знаходяться 4 енергоблока сумарною потужністю 3860 МВт. У суворій відповідності з графіком проводиться ремонт енергоблока №5, на фінішну пряму вийшов ремонт енергоблока №2.

«Вже настала друга декада останнього літнього місяця і осінньо-зимовий період не за горами. Основне завдання для персоналу Запорізької АЕС в цей відповідальний час – стабільне виробництво достатньої кількості електроенергії в умовах попиту, що підвищується. Зараз колектив станції концентрує всі сили і засоби для досягнення цієї мети», – прокоментував роботу станції генеральний директор Запорізької АЕС Олександр Остаповець.

Запорізька АЕС – найпотужніший енергетичний об’єкт України. З початку 2019 року Запорізька атомна електростанція вже виробила більше 22 млрд кВтг, з початку експлуатації – більше 1 трлн 153 млрд кВтг екологічно чистої електроенергії.

Запорізька АЕС функціонує надійно і безпечно.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Оставить комментарий

avatar
250