Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На цьому тижні комунальники косять траву, проводять роботи з утримання повітряних ліній електропостачання і не тільки

На цьому тижні комунальники косять траву, проводять роботи з утримання повітряних ліній електропостачання і не тільки
8 Сер 2019 15:55 | Новини Нікополя

В районі третьої дільниці виникли проблеми з освітленням багатоповерхової забудови. Для того, щоб її усунути, робітники КП «Міськавтодор-1» провели поточний ремонт шафи управління зовнішнім освітленням № 44, що знаходиться на перехресті вулиць Павлодарської та Смоленської. Наразі електропостачання мереж зовнішнього освітлення відновлене. Також комунальники проводили роботи з утримання повітряних ліній електропостачання на вулиці Добролюбова, вулиці Бориса Мозолевського та на проспекті Трубників.

Продовжується покіс карантинних рослин. Робітники КП «Міське паркове господарство» косили траву на алеї проспекту Трубників, від вулиці Івана Богуна до вулиці Станіславського. Окрема бригада звільняла від бур’янів центральну клумбу нашого міста.

Співробітники Міськавтодору проводили покіс карантинних рослин на вулиці Героїв Чорнобиля.

– Також вибивали парості біля пам’ятника комсомольцям, – розповідає директор КП «Міськавтодор-1» Олексій Савченко. – Паралельно відбувається покіс на кварталах приватного сектору, там працюють дві бригади косарів з ручними бензиновими мотокосарками та тракторна роторна косарка.

Оставить комментарий

avatar
250