Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Приймальні випробування трансформаторів пройшли успішно

Джерело: Запорізька АЕС

Приймальні випробування трансформаторів пройшли успішно
6 Сер 2019 15:22 | Новини Нікополя

Фахівці електричного цеху Запорізької АЕС взяли участь у приймальних випробуваннях трансформаторів хорватської компанії KONČAR Group, яка виготовляє  продукцію для енергетичної галузі. Також до складу комісії увійшли фахівці від кожної АЕС України.

Під час робочої зустрічі представники хорватської компанії KONČAR Group розповіли фахівцям атомної галузі про своє виробництво, зазначили, що експортують свою продукцію у 86 країн світу і  нещодавно вийшли на український ринок. Українські фахівці відвідали завод в Загребі, де їм продемонстрували усю лінію виготовлення продукції – це трансформатори струму і трансформатори напруги від 6 до 750 кВ.

Фахівці з Запорізької АЕС на власні очі побачили, що дані, які заявлені в технічній специфікації відповідають міжнародним стандартам і тим специфічним вимогам, що пред’являються до устаткування відкритого розподільчого пристрою 750 кВ Запорізької АЕС.

Перевірка, яка складалася з 21 пункту вимог, пройшла успішно. По завершенню робочої зустрічі були оформлені протоколи по кожному виду випробувань на типове обладнання і затверджені акти приймальної комісії про їх результати. Недоліків при проведенні приймальних випробувань не виявлено.

Можливо, до кінця поточного року Запорізька АЕС отримає першу партію трансформаторів струму і трансформаторів напруги 750 кВ – устаткування, що знаходиться на відкритому розподільчому пристрої (ВРП-750).

 

 

 

 

Оставить комментарий

avatar
250