Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

ОГОЛОШЕННЯ про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля ТОВ «ІНТЕРПАЙП НІКО ТЬЮБ» (ТПЦ7)

ОГОЛОШЕННЯ про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля ТОВ «ІНТЕРПАЙП НІКО ТЬЮБ» (ТПЦ7)
6 Сер 2019 14:20 | Новини Нікополя

Додаток 3 до Порядку передачі документації для надання висновку з оцінки впливу на довкілля та фінансування оцінки впливу на довкілля

_______________________________________

(дата офіційного опублікування в Єдиному реєстрі з оцінки впливу на довкілля (автоматично генерується програмними засобами ведення Реєстру, не зазначається суб’єктом господарювання)

20194123438 (реєстраційний номер справи про оцінку

впливу на довкілля планованої діяльності)

про початок громадського обговорення звіту

з оцінки впливу на довкілля

Повідомляємо про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності, зазначеної у пункті 1 цього оголошення, з метою виявлення, збирання та врахування зауважень і пропозицій громадськості до планованої діяльності.

Планована діяльність – Технічне переоснащення. Комплекс фінішної обробки механічних труб в ТПЦ №7 ТОВ «ІНТЕРПАЙП НІКО ТЬЮБ», проспект Трубників, 56, м. Нікополь, Дніпропетровська обл.

Планованою діяльністю передбачається технічне переоснащення ділянки фінішної обробки механічних труб в ТПЦ №7 ТОВ «ІНТЕРПАЙП НІКО ТЬЮБ» з установкою нового сучасного обладнання ф. MAIR RESEARCH (Італія), яке дозволить збільшити обсяг оброблюваних труб до 80 тис.т на рік. Ділянка розташована в середніх прольотах будівлі, в осях 35-51, рядів А-В.

Оставить комментарий

avatar
250