Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

В Нікополі почали зносити дерева

В Нікополі почали зносити дерева
2 Сер 2019 11:25 | Новини Нікополя

Дерева очищають повітря від шкідливих викидів промислових підприємств і автомобілів. Завдяки їм ми дихаємо свіжим повітрям, а в спеку можемо сховатися в тіні від палючих променів сонця. Але, на жаль, як і все живе, дерева мають свій термін життя. Коли він підходить до кінця, з корисного дерево перетворюється на аварійне. Воно являє неабияку загрозу здоров’ю, а іноді й життю громадян.

Аварійними вважаються засохлі старі дерева, з трухлявими або розколотими стовбурами, пошкодженим корінням. Також до аварійних відносяться насадження, гілки яких чіпляються за дроти, стовпи, дахи та балкони будинків. В нашому місті досить багато сухих або аварійних дерев і ось нарешті розпочалося їх знесення.

– Постійно діючою комісією з обстеження зелених насаджень було проведено обстеження аварійних, сухостійних та фаутних (хворих) дерев і території парків та скверів Нікополя, – розповідає начальник відділу екології НМР Наталя Топчій. – Складено відповідний акт, який погоджено з Державною екологічною інспекцією в Дніпропетровській області, винесене рішення виконавчого комітету, що надає право на виконання робіт з видалення дерев.

Оставить комментарий

avatar
250