Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

ІНФОРМАЦІЯ Про проведення оздоровчої кампанії 2019 року

ІНФОРМАЦІЯ Про проведення оздоровчої кампанії 2019 року
1 Сер 2019 08:10 | Новини Нікополя

На виконання Закону України «Про оздоровлення та відпочинок дітей»,  та міської програми «Соціальна підтримка сім’ї, дітей і молоді та організація оздоровлення та відпочинку дітей у м. Нікополі на  2018-2022 рр.» відділом сім’ї, молоді та позашкільної освіти проводиться  «Оздоровча кампанія 2019».

В березні 2019 року управлінням гуманітарної політики проведено закупівлю – відкриті торги на відпочинок – узбережжя Чорного моря територія України та закордон. Найкращими пропозиціями визнано відпочинок ДОТ «Дивосвіт» (Херсонська обл.) та ДМТ «Містраль-2» (курорт Святий Влас Болгарія).

За кошти з місцевого бюджету 124 дитини, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки (діти-сироти, діти,позбавлені батьківського піклування, діти, один з батьків яких загинув в АТО, діти осіб, визнаних учасниками бойових дій) згідно поданих заяв батьків/опікунів направляються в літній період на відпочинок (ДОТ «Дивосвіт», ДМТ «Містраль-2»).

Також 30 дітей, батьки яких є працівниками установ бюджетної сфери-членами профспілки відповідно до поданих пропозицій голів профспілок направляються на відпочинок до ДМТ «Містраль-2» протягом липня-серпня 2019р.

Оставить комментарий

avatar
250