Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Нікополі відкрився восьмий дитячий будинок сімейного типу

У Нікополі відкрився восьмий дитячий будинок сімейного типу
23 Лип 2019 15:10 | Новини Нікополя

У Нікополі по вулиці Харківській, що на селищі Північному, відкрився дитячий будинок сімейного типу для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Його створено за рішенням виконавчого комітету Нікопольської міської ради 18 липня 2019 року. В Нікополі це вже восьмий за рахунком дитячий будинок сімейного типу.

Зараз в затишній оселі проживає родина Баланюків. Оксана та Олег мають власну однорічну доньку Анну. До своєї сім’ї вони взяли п’ятеро дітей, що залишились без батьківського піклування: Євген – 12 років, Анастасія – 10 років, Анна – 9 років, Ярослава – 5 років та Вікторія – 4 роки.

– Цих п’ятеро дітей ми забрали від матері за рішенням суду, – розповідає начальник служби у справах дітей НМР Наталя Горболіс. –  На сьогодні ми вже бачимо, як діти приживаються в новій родині. Діти мають свої правила та обов’язки, тобто ми заново навчаємо дітей, розвиваємо, готуємо до самостійного життя.

Будівля, в якій розташувався дитячий будинок сімейного типу, побудована за допомогою Німецького благодійного фонду «Міст у життя», і надана у користування Християнською місією «Єдність».

Оставить комментарий

avatar
250