Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Комунальники Нікополя щоденно вивозять приблизно 100 кубічних метрів сміття

Комунальники Нікополя щоденно вивозять приблизно 100 кубічних метрів сміття
19 Лип 2019 16:36 | Новини Нікополя

Багато сміття,завдяки нікопольцам, потрапляє на вулиці нашого міста у вигляді недопалків, обгорток, пакетів, пляшок і багато чого іншого. Прибираютьце непридатне сміття робітники КП «Міськавтодор-1».Є постійні та періодичні маршрути, котрі обслуговують відповідні бригади прибиральників. Постійні маршрути проходять по проспекту Трубників, вулиціЕлектрометалургів, вулиці Херсонської та вулиці Героїв Чорнобиля. Прибирають їх кожного дня.
Періодичні маршрути, такі як наприклад, на вулиці Довголівській, прибирають раз на тиждень.Тут сміття менше. Але для того, щоб його зібрати, прибиральники проходять великі відстані. Приблизно 20 кілометрів в день долають бригади робітників дільниці благоустрою для того, щоб прибрати за нікопольцями сміття, яке вони викидають просто на землю.

Якщо скласти все те, що збирають п’ять бригад прибиральників КП «Міськавтодор-1» кожного дня, то виходить чималакількість.
– Це п’ять кубів сміття в день, не враховуючи те, що ми прибираємо механізованим способом, – говорить директор КП «Міськавтодор-1» Олексій Савченко. – Стихійні звалища та звалища непобутового сміття вздовж доріг прибирають дві механізовані бригади. Загалом на цих двох видах прибирання ми щоденно вивозимо приблизно 100 кубічних метрів.
В тому числікомунальники прибрали звалище відходів на вулиці Гончара біля будинку № 7.Його назбирали як мешканці прилеглих п’ятиповерхівок, так і приватного сектору. Завдяки їх спільним зусиллям вийшла значна купа сміття.

– Я зробила заявку на вивіз цього звалища і дуже дякую працівникам Міськавтодору-1 за те, що вони своєчасно відреагували, –каже оператор аварійної служби ТОВ «КК «ДОМКОМ Нікополь»Тетяна Нестеренко.
Наразі продовжується третій цикл скошування карантинних рослин.Одна з трьох бригад за допомогою ручних бензинових мотокосарок та роторної мотокосарки викошувала комбіновані газони вздовж проїжджої частини по вулиці Електрометалургів. Ще дві бригади косили бур’яни на вулиці Шевченка та на кварталі № 23, що на селищі Півчнічному.

Також на цьому тижні комунальники завершили поточні ремонтні роботи з відновлення зовнішнього освітлення на вулиці Електрометалургів, від газостанції майже до Нікопольського заводу феросплавів. Нагадаємо, що освітлення на цій ділянці дороги було відсутнє кілька десятків років.

Оставить комментарий

avatar
250