Нове на сайті



Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

В навчальних закладах Нікополя ведуться ремонтні роботи

В навчальних закладах Нікополя ведуться ремонтні роботи
19 Лип 2019 14:35 | Новини Нікополя

Незважаючи на те, що літо – це період канікул і відпусток, в закладах освіти це спекотна пора ремонтів.В Нікополі цього літа за рахунок міського бюджету проводяться великі обсяги робіт.Перші результати підготовки закладів освіти до нового навчального року можна побачити вже сьогодні.

– В цьому році з місцевого бюджету на поточні ремонти закладів освіти виділено майже 4 млн. 200 тис. грн., – коментуєначальник відділу освіти і науки НМРОлена Селютіна. – В закладах освіти встановлено 159 металопластикових вікон, проходять поточні ремонти електропостачання, водопостачання, внутрішньої системи опалення. Також виділені додаткові кошти на ремонти пожежної сигналізації. Це самі нагальні проблеми, які за заявками керівників закладів освіти виконуються першочергово.

Отже в усіх закладах освіти Нікополя кипить робота. Наприклад, в школі № 6 вже пофарбовані сходи, відремонтовані туалети і медичний кабінет, триває ремонт коридорів, спортивного залу та роздягальні для дівчат.

В школі № 5 міняють старі вікна на нові, металопластикові. Також встановлюють нові двері. Повним ходом в школі ремонтують кабінети і коридори. В спортивному залі ремонт вже закінчують.

Оставить комментарий

avatar
250