Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Прозора регуляторна діяльність – запорука економічного зростання Нікополя

Прозора регуляторна діяльність – запорука економічного зростання Нікополя
17 Лип 2019 15:10 | Новини Нікополя

10 липня 2019 року у Нікопольській міській раді зустрілись представники міської ради на чолі із заступником міського голови – начальником управління економіки, фінансів та міського бюджету Оленою Давидко, представники бізнесу та громадськості, щоб знайти спільну мову у питанні реалізації державної регуляторної політики. Зустріч була ініційована громадською організацією «Регіональна асоціація магістрів державного управління» в рамках реалізації проекту «Прозора регуляторна діяльність – запорука економічного зростання». Проект фінансується ЄС і Міністерством закордонних справ Данії та адмініструється  ГО «Центр «Тамариск» у співпраці з Антикорупційною ініціативою Європейського Союзу в Україні («EUACI»).

В рамках Круглого столу керівник проекту – Костянтин Сомсіков розповів присутнім про передумови створення проекту та наголосив на важливості конструктивного діалогу між владою, бізнесом та громадськістю у здійсненні державної регуляторної політики.

Про основні напрямки реалізації  проекту у м. Нікополь розповіла присутнім координатор проекту – Оксана Соколовська. Вона закликала присутніх, на Круглому  столі сторони, до відкритого діалогу.

Оставить комментарий

avatar
250