Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Вони пишуть історію майбутнього України…

Вони пишуть історію майбутнього України…
16 Лют 2024 20:38 | Новини Марганцю
На долю наших дітей випало найсуворіше випробування війною.
Поліна Гемук мешкає у селі Добра Надія Марганецької громади, що потерпає від обстрілів ворога цілодобово. Незважаючи на загрози артобстрілів та “прильоти”, діти не тільки продовжують навчання, а й перемагають! Бо ми – українці! Незламність та нескореність у нас у крові.
Поліна Гемук навчається у Добронадіївській гімназії № 4 ММР. Їй 13 років. У січні відбулася обласна олімпіада з історії, у якій дівчина брала участь і посіла ІІІ призове місце. Завдання містили не лише тести, були й з відкритими відповідями, де треба було виказати свою точку зору й вона за них отримала один з найвищих результатів
Звісно, цій вагомій перемозі передувала серйозна підготовка. Поліна щиро вдячна своєму вчителю історії, Тетяні Юріївні Кличко, за те, що вона завжди допомагає своїм учням оволодіти новими знаннями.
Прагнення, живий інтерес до предмету, наполегливість дівчини допомогли їй успішно обрати вірні відповіді на тести. Батьки, 2 брати та сестра завжди вболівають за свою дівчинку!
Така підтримка є на вагу золота! Мрія дівчини – стати професійним дизайнером одягу. Хто знає, можливо, мине час і на світових подіумах, з’являться моделі відомого кутюр’є Поліни Гемук. В одягу яких неодмінно переважатимуть кольори нашої вільної та незалежної України! Так буде неодмінно!

Оставить комментарий

avatar
250