Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Подорож твоєї мрії…

Подорож твоєї мрії…
27 Чер 2019 08:46

Ми продовжуємо нашу нову рубрику публікацій під назвою  «Подорож твоєї мрії» .

Сьогодні  ми Вам розповімо про романтичну і колоритну Італію .

Незважаючи на те, що місця на карті вона займає зовсім небагато, Італія — величезна країна. Щоразу, повертаючись сюди, ми відкриваємо для себе щось нове. Яким стане наступний маршрут подорожі і яка буде його тривалість, залежить лише від смаку і часових ресурсів. Одне очевидно: вибираючи точку на карті Італії, ви не помилитеся в будь-якому випадку — вона прекрасна вся!

Влітку Італія вабить мандрівників своїми морськими берегами, взимку — сніговими вершинами. Любителі історії, культури, мистецтва знайдуть тут для себе тисячі варіантів відпочинку. А цінителі вин і гастрономічних вишукувань і зовсім відчують себе як в раю. В Італії завжди знайдеться чим зайнятися і дітям, і дорослим. Перевірено!Італії омивають цілих п’ять морів, тому влітку визначитися з узбережжям для відпочинку дуже складно — надто вже великий вибір.

Ще одна перевага Маленької Італії – її величезний вибір курортів для зимового відпочинку. Італійці завжди радіють, якщо хтось, хоча б зовсім трохи володіє їх мовою. Італійців як таких не буває, адже Італія — країна молода, існує лише з 1861 року. Тому ніколи сицилієць не назве себе італійцем, а при питанні: італієць ти, вам відповість — я з Риму, або я апулиец.

 Головний принцип італійцівнасолоджуватися життям. Вони веселі, з почуттям гумору, люблять свята, смачно поїсти, красиво одягнутися. Усюди за італійцями шлейфом в’ється стиль.

Не секрет, що Італія — це країна гурманів. Величезну складову вражень Ви отримаєте від її кухні і вина. І від вміння італійців зробити самий звичайний прийом їжі святом. Збираючись в поїздку, підготуйте заздалегідь копії своїх документів (краще мати завірені у нотаріуса), придбайте медичну страховку і виберіть сумки і рюкзаки, які максимально складно розстебнути в натовпі або зірвати з плеча. У великих горах Італії не обходиться без вуличних злодіїв, не зберігайте всі гроші і карти в одному місці, не демонструйте дорогі прикраси або техніку в бідних районах, дотримуйтеся звичайні запобіжні заходи. Також не зв’язуйтеся з пропозиціями безкоштовних послуг або дешевих товарів, просто ігноруйте їх, і ваша подорож не буде затьмарене неприємними подіями. Літня

Італія-це великий пляжний цирк з безліччю дійових осіб на тисячах арен. До речі, слово арена походить від латинського rena – “пісок”.

Не варто складати графік поїздки в Італію з урахуванням відомих свят цієї країни, якщо ваша мета – спокійно відпочити в італійському. Але якщо ви любите жваву натовп, якщо ваше серце радіє при звуках карнавальних оркестрів, якщо ваш фотоапарат прагне кращого застосування, нарешті, якщо вам просто подобається цирк на вулиці, то поїздку в Італію треба оформити за всіма правилами жанру. Свята в Італії – справа не добровільна: італійці люблять веселитися цілий рік, так що задоволення для них – обов’язковий захід для душі.

Ще багато цікавого ми розповімо Вам в рубриці “Подорож твоєї мрії” на нашому порталі.  Слідкуйте за оновленнями.

Редакція Порталу.

 

Поділитись матеріалом


Оставить комментарий

avatar
250