Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Акторський Шлях.

Акторський Шлях.
22 Лип 2020 11:32

Сьогодні ми продовжуємо рубрику программ під назвою :  «Акторський Шлях».

Сьогоднішня наша увага приділена неймовірно талановитій людині. Не менш відомий нам за участю у мюзиклі “За двома зайцями”, у ролі тата Тоні, яку у свій час грала Алла Пугачева.

Майбутній відомий театральний актор Анатолій Дяченко з’явився на цей світ 20 березня, в далекому 1959 році. В дитинстві був схожий на тисячі сусідських хлопців, але до закінчення школи, на відміну від більшості, він ризикнув і поїхав вчитися в столичний театральний інститут. Анатолій Дяченко закінчив Київський театральний інститут ім. Карпенко-Карого,  Життя його нерозривно була пов’язана з гумор, його зовнішні дані не підходили до образу героя, коханця, спасителя. Зате йому відмінно вдавалися смішні персонажі, роззяви, увальні. Тому він вибирає спочатку Театр естради, потім Театр мініатюр з промовистою назвою «Шарж». Паралельно з театральною діяльністю він починає брати участь у зйомках. Причому виступає і як герой і як режисер комедійних фільмів дітей і дорослих.

Слава його, як кіноактора комедійного жанру, виходить за межі України. Його добре знають і в сусідніх країнах, перш за все по телевізійних мюзиклах, які з’являлися щорічно під Новий рік. Компанію йому складали відомі артисти і виконавці, але на їх фоні він анітрохи не губився, виглядав дуже природно і органічно. Гумористична кар’єра Анатолія Дяченка на телебаченні також йшла в гору. Разом з одним, Іллею Ноябрьовим, вони становили дивно гармонійну і смішну пару ведучих. На телеканалі “Інтер” (Україна) довгий час виходила передача «Золотий гусак» з їх участю. Свою останню роль він виконав у фільмі, присвяченому легендарному виконавцю Леоніду Утьосову. Як і герой фільму, Анатолій Миколайович Дяченко жив насиченим життям, повністю віддавався своїй справі, підкорював вершини театру і телебачення, кіно і музики.

Про Анатолія Миколайовича Дяченка, українського актора, шоумена та ведучого, знають не тільки в Києві, де він народився, але і далеко за межами рідного міста і рідної країни. На жаль, його життя трагічно перервалося, телеведучий пішов з життя у віці 46 років. Аварія сталася в півгодини їзди від його будинку, під Вишгородом. Разом зі своїм другом Анатолій повертався з риболовлі. Вів машину сам Дяченко, який до цього майже добу не спав. У підсумку прямо за кермом у нього стався серцевий напад. Виїхавши на зустрічну смугу, джип актора зіткнувся з вантажівкою. Удар припав прямо на водійське місце-Анатолій помер миттєво. залишилося багато незіграних ролей, нереалізованих планів.

Але і того, що він зробив для театру, кіно, мистецтва в цілому, достатньо, щоб його пам’ятали і любили.

Ще багато цікавого ми розповімо Вам в рубриці «Акторський Шлях» на нашому порталі. Слідкуйте за оновленнями.

Радіо Ностальжі.

Поділитись матеріалом


Оставить комментарий

avatar
250