Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Способи домашньої очистки організму

Способи домашньої очистки організму
14 Тра 2020 09:18

Спосіб перший

Суть цього методу чистки організму полягає в тому, що за день ви повинні з’їсти приблизно півтори столової ложки борошна з подрібненого в кавомолці лляного насіння і випити не менше літра свіжого кефіру. Вживати лляне борошно можна як в чистому вигляді, запиваючи кефіром, так і додавати в різні страви (під час чищення рекомендується їсти тільки рослинну їжу і рибу).

Цей спосіб діє м’яко і крім очищення організму дозволяє скинути пару зайвих кілограмів.

Спосіб другий

Наступний спосіб прийому льняного борошна дозволяє швидко м’яко очистити організм, при цьому не відчуваючи ніякого дискомфорту. Ось це схема: перемелюємо цільні сухе насіння в кавомолці в борошно, після чого змішуємо її в склянці кефіру з рубаною зеленню петрушки або ж кропу. Впродовж першого тижня приймаємо тричі на день по чайній ложечці борошна, протягом другої – по дві, а в третій тиждень – по три або чотири чайні ложечки. При цьому кількість зелені і кефіру не змінюється.

Під час такого очищення намагайтеся не їсти жирні, копчені і смажені страви, а також виключіть шкідливі звички.

Спосіб третій

Протягом п’яти-семи днів необхідно приймати натщесерце таку суміш: змішуємо у однакових пропорціях насіння коріандру, фенхелю та льону. Подрібнюємо збір і приймаємо по половині чайної ложечки, запиваючи кефіром. Протягом всього періоду очищення організму випивайте не менше одного літра кефіру в день.

Источник : http://zdorovia.com.ua/

Поділитись матеріалом


Оставить комментарий

avatar
250