Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Чому ми страждаємо від нічних жахіть?

Чому ми страждаємо від нічних жахіть?
14 Тра 2020 09:07

Почнемо з проблем зі здоров’ям. Кошмари приходять уві сні людям, що страждають від болю або від харчових отруєнь. Хвороби, що супроводжуються гарячковим станом і сильним жаром, теж викликають тривожний сон. Щоб захистити свій сон і здоров’я, зверніться до лікаря і виконуйте його приписи.

Стрес – найчастіша причина нічних кошмарів. Але зазвичай для того, щоб зіпсувати ваш сон, має відбутися щось надзвичайне. Звичайні неприємності, дискомфорт і навіть довга самоізоляція не є небезпечними для вашого сну. Але, якщо ви побоюєтеся, займіться перед сном медитацією, послухайте спокійну музику або почитайте добру книгу.

Далі ми перерахуємо все те, що потрапляє в наш сон через шлунок. Почнемо з алкоголю. Непомірне його споживання і подальша абстиненція роблять сон переривчастим і тривожним. Не зловживайте!

Синдром відміни деяких медичних препаратів теж супроводжується нічними кошмарами. Це снодійні засоби, антидепресанти, заспокійливі і стабілізуючі нервову систему ліки. Не починайте їх приймати без дуже серйозних підстав.

Фастфуд, жирне і смажене, тістечка і тортики, а також надлишок гострого перед сном, дратують шлунково-кишковий тракт, викликають болі і неспокійний сон. Дотримуйтеся помірності і сон буде здоровим і міцним!

Источник : http://zdorovia.com.ua/

Поділитись матеріалом


Оставить комментарий

avatar
250