Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

ПОДОРОЖ ТВОЄЇ МРІЇ …

ПОДОРОЖ ТВОЄЇ МРІЇ …
14 Тра 2020 08:46

Ми продовжуємо нашу нову рубрику публікацій під назвою  «Подорож твоєї мрії» .

Сьогодні  ми Вам розповімо про неймовірну Францію.

Відпочинок у Франції сподобається навіть самому розбірливому туристу. Якщо ви віддаєте перевагу засмагати, купатися, насолоджуватися французькими винами і кухнею, до ваших послуг Лазурне узбережжя Франції і Ла-Маншу.

Любителі активного способу життя проводять зимову відпустку на гірськолижних курортах французьких Альп. Якщо ви хочете розширити свій кругозір, доторкнутися до історії Франції, своїми очима побачити великі твори мистецтва — вирушайте в Паріж.

Во Франції досить спокійно і безпечно. Єдиний виняток становлять дрібні крадіжки. Кишенькові злодії «працюють» на вокзалах і в аеропортах, в музеях і транспорті, взагалі скрізь, де є шанс зустріти багатого туриста, з запасом готівки в гаманці.

У Парижі особливо пильним треба бути в метро і в приміських поїздах. З собою непогано мати документи або їх завірені копії. Представник жандармерії має право перевірити документи у будь-якої людини з вулиці, і може цим правом скористатися, якщо особистість, яка привернула його увагу, явно не схожа на француза.Местние водії злегка нагадують водіїв московських маршруток.

Вони не стануть пригальмовувати, якщо ви перебігаєте вулицю в недозволеному місці, а часто, навіть якщо і в призначеному. Зупинити їх може тільки світлофор, та й то не завжди.

Про всяк випадок при переході вулиці озирніться по сторонах і оцініть обстановку.Французи воліють відпочивати у Франції, і роблять це в липні і серпні. Влітку Париж і обидва узбережжя Франції переповнені туристами. Французи вважають за краще відпочивати у Франції, і роблять це в липні і серпні.

Влітку Париж і обидва узбережжя Франції переповнені туристами.

Франція велична і прекрасна!

У цю країну легко закохатися без пам’яті.

І чим частіше ви будете подорожувати, тим більше буде хотітися приїжджати сюди знову …

Приїжджати, щоб дихати повітрям Парижа, гуляти по Англійській набережній в Ніцці, відчувати неповторний аромат Провансу, душею і тілом ловити вітер на узбережжі в Нормандії або мчати на лижах зі схилів Альпійських гар. ще можна просто насолоджуватися життям, сидячи у вишуканому французькому кафе за чашкою кави з приголомшливо ароматним круасаном, милуватися неповторним пейзажем і мріяти-мріяти-мріяти!

Тому що Франція — це насолода. Насолода високою кухнею, вишуканими винами, молодим вином Божоле, модою і стилем, бутиками та антикварними ринкамі.Франція на 100% цілорічне напрямок. У будь-який час року тут можна знайти масу цікавого, захоплюючого, смачного, екстремального і незабутнього!

Для багатьох поїздка до Франції — це справжнє свято звертаючись факти, які говорять про те, що Францію варто обов’язково відвідати. Франція — одна з найпопулярніших країн для мандрівників. Тут є всі умови для комфортного перебування, будь то в рамках екскурсійного туру, поїздки на гірськолижний курорт або Лазурний Берег, шопінгу або відвідування виноробні. Франція — рай для цінителів краси природи. Тут вас чекають гори і вулкани, безкраї рівнини і тісні ущелини, національні парки і доісторичні печери. Франція — країна з багатою історією і культурою. Франція — провідний центр моди і дизайну. Саме тут найчастіше проходять важливі покази мод і закладаються основи трендів наступаючого року. Французькі вина — національна гордість всієї країни.

Ще багато цікавого ми розповімо Вам в рубриці «Подорож твоєї мрії» на нашому сайті.  Слідкуйте за оновленнями.

Радіо Ностальжі.

Поділитись матеріалом


Оставить комментарий

avatar
250