Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Подорож твоєї мрії…

Подорож твоєї мрії…
12 Сер 2019 09:25

Ми продовжуємо нашу рубрику публікацій під назвою «Подорож твоєї мрії».

Сьогодні ми Вам розповімо про Мадагаскар.

Мадагаскар -райський острів, що примостився до боку Африки. Місцеві пам’ятки суцільно природні: піщані пляжі, бухти і коралові рифи, згаслі вулкани і зарості баобабів. З точки зору мандрівника (допитливого, досить термостійкого і вельми забезпеченої — інші сюди не їздять).

 Мадагаскар являє собою «континент в мініатюрі», буквально переповнений екзотичними формами життя, багато з яких зустрічаються тільки на цьому острові. Тут є згаслі вулкани і високі гори, долини і річки, тропічні ліси і напівпустелі.

На Мадагаскарі немає шикарних готелів: це місце для тих, хто шукає не розкішні номери, а нові враження і стовідсоткову екзотику. Кримінальна зупинка в столиці досить спокійна, але певні проблеми з безпекою є. Так що туристам не слід брати з собою багато грошей і залишати цінні речі без нагляду. Пам’ятки рекомендується оглядати в супроводі гіда або в складі групи. У провінції ситуація в цілому більш спокійна, але і там слід дотримуватися поради супроводжуючих. Перед відвідуванням країни туристам рекомендується приймати антималярійні таблетки. Крім того, потрібно дотримуватися елементарних заходів безпеки: стежити, щоб в номері не було комарів, і уникати комариних укусів.Безпечні місця для купання в океані — лагуни і ділянки, захищені кораловими рифами. В інших місцях часто зустрічаються акули, а в гирлах річок і мангрових лісах водяться небезпечні плазуни.

Мадагаскар – це острів, що славиться унікальною і багатою флорою і фауною, якої немає ніде на континенті, самобутньою культурою, розвиненою курортною індустрією, і навіть міжнародним центром туризму. А також відносно невисокими цінами і великими можливостями відпочинку.

Золотисті пляжі Мадагаскару приваблюють туристів з усіх кінців землі. А теплий Африканський клімат дозволяє відпочивати на узбережжі цілий рік. Острів Мадагаскар розташований в 400 км від східного узбережжя Африки і займає величезну площу – 587 тис. кв км. На острові є велика кількість диких пляжів, але не всіх можна купатися – в деяких місцях водяться акули. Чудові незаймані безпечні пляжі можна відшукати не тільки в Нусі-Бе. Бухта Святого Августина, Іфаті-Біч, Форт-Дофін, розташовані на південно-заході острова, Марондава – місто на західному узбережжі, славляться хорошим безпечним узбережжям.

Мадагаскар – це привабливе місце пляжного відпочинку та екотуризму. Крім цього, велику кількість народностей, що проживають на території острова, створюють інтерес для знайомства з малайзійськими звичаями, ремеслами і культурою.

Де б Ви не знаходилися – в провінції або в столиці, варто триматися гіда або Вашого провідника з місцевих. Так ви точно убезпечите себе від нежданих зустрічей зі злочинцями або вороже налаштованими жителями. Для купання в океані вибирайте лагуни або затоки, оточені рифових бар’єром. В інших місцях входити у воду небезпечно через велику кількість акул і небезпечних земноводних. Торгуватися можна і потрібно! У продавців очей досвідчене на туриста, так що вони відразу запропонують Вам завищену ціну, яку, якщо набратися терпіння і бути наполегливим, вдасться збити мало не в двічі.

Табу в кожному районі Мадагаскару свої, тому уточнюйте у провідника всякий раз, опиняючись на новій території, щоб не сталося непорозуміння з місцевими.

 

 

Поділитись матеріалом


Оставить комментарий

avatar
250