Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Канаді Олена Зеленська ознайомилася з програмою підтримки дитячого здоров’я та відвідала госпіталь SickKids

У Канаді Олена Зеленська ознайомилася з програмою підтримки дитячого здоров’я та відвідала госпіталь SickKids
3 Лип 2019 14:45 | Новини України

У рамках візиту Президента України до Канади перша леді Олена Зеленська зустрілася з Міністром у справах дітей та жінок уряду провінції Онтаріо Джил Данлоп. У зустрічі також взяли участь уповноважений Президента з прав дитини Микола Кулеба та парламентський секретар Міністра охорони здоров’я провінції Онтаріо Робін Мартін.

Основною темою зустрічі було ознайомлення з програмою реалізації стратегії підтримки дитячого здоров’я у канадській провінції та можливості для співпраці. За словами Олени Зеленської, досвід Канади в цьому питанні цікавий для України, адже неможливо побудувати заможну країну та щасливе суспільство без належної уваги до здорового розвитку дітей.

«Діти – наше майбутнє. Ми зацікавлені у створенні всіх можливостей для їхнього здорового розвитку в Україні. Йдеться і про шкільне харчування, і про підтримку культури здорового способу життя та фізичного виховання, і про розвиток дитячої медицини», – підкреслила дружина Президента України.

Міністр Джил Данлоп розповіла, що уряд Онтаріо успішно втілює Стратегію дитячого здоров’я (Healthy Kids Strategy), яка, зокрема, включає допомогу в навчанні батьків під час вагітності та у перші роки після народження дитини, здорове харчування дітей, забезпечення фізичної активності і створення необхідних умов для їхнього здорового розвитку.

Оставить комментарий

avatar
250