Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Олена Зеленська в інтерв’ю Vogue Ukraine Edition: Турбота про психологічний стан – це питання виживання для українців

Олена Зеленська в інтерв’ю Vogue Ukraine Edition: Турбота про психологічний стан – це питання виживання для українців
26 Жов 2023 20:10 | Новини України

Турбота про свій психологічний стан – питання виживання для українців, і це стосується всього світу, заявила перша леді України Олена Зеленська в інтерв’ю виданню Vogue Ukraine Edition.

Дружина Президента нагадала, що результати міжнародного соціологічного дослідження, представлені під час третього Саміту перших леді та джентльменів у Києві 6 вересня поточного року, продемонстрували: ментальне здоров’я входить до п’ятірки найбільших глобальних викликів сьогодення й майбутнього. Жителі 11 країн світу, які взяли в ньому участь, скаржаться на тривогу, невпевненість у майбутньому та крихкість сталих систем. Це підкреслює актуальність Всеукраїнської програми ментального здоров’я, яка реалізується в Україні для того, щоб зробити психологічну допомогу для людей максимально поширеною й доступною.

Перша леді наголосила, що найбільший виклик, який постав під час реалізації програми, – це стигма, стереотип, що сильні люди не потребують допомоги. Щоб цього позбутися, потрібен лагідний і дружній підхід, переконана Олена Зеленська. Для популяризації серед українців думки про те, що звертатися по допомогу не соромно, у межах програми запустили комунікаційну кампанію «Ти як?».

Оставить комментарий

avatar
250