Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Несподіваний гість: британська сім’я знайшла у своїй ванній загублене дитинча лисиці (фото)

Джерело: Новости Ю Инфо

Несподіваний гість: британська сім’я знайшла у своїй ванній загублене дитинча лисиці (фото)
6 Сер 2023 11:01 | Новини України

Сім’я була здивована, коли у ванній свого будинку в Единбурзі (Шотландія) побачила дитинча лисиці. Вона одразу ж викликала співробітників служби охорони дикої природи. Про це пише The Mirror.

Фахівцям вдалося врятувати тварину, яка загубилася і яка, як припускають, пробралася в житло через відчинені двері. Вони випустили її назад на свободу поруч із лисячою норою.

Кетрін Аттертон, фахівець із порятунку тварин із Шотландського товариства захисту тварин (SSPCA), каже, що сім’я була дуже здивована, зустрівши несподіваного гостя. Хоча тварина була трохи полохливою, вона не постраждала.

“Мешканці будинку були трохи шоковані, коли виявили у ванній дитинча лисиці! На їхню думку, звірятко, мабуть, пробралося в будинок через відчинені двері в якийсь момент дня, але коли саме — невідомо. На щастя, дитинча не постраждало, тільки трохи злякалося. Ми змогли відразу ж випустити дитинча назад у дику природу неподалік від лисячої нори, з якої, як ми вважаємо, воно з’явилося”, — сказала вона.

Це вже не перший випадок, коли лисиця помічає відчинені двері й почувається як удома. У листопаді минулого року на острові Канві (графство Ессекс) здивована мама прокинулася і виявила, що її кухня розгромлена, а на стільниці спить лисиця.

Оставить комментарий

avatar
250