Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Мангеттені відкриється ресторан високої кухні зі стравами зі смаком котячого корму

Джерело: Новости Ю Инфо

На Мангеттені відкриється ресторан високої кухні зі стравами зі смаком котячого корму
3 Сер 2023 06:01 | Новини України

Любителі кішок зможуть особисто відчути смак страв, якими годують своїх тварин, відвідавши модний ресторан Fête du Feline на Мангеттені в Нью-Йорку, повідомляє Time Out.

Перший у своєму роді “Fête du Feline by Fancy Feast” пройде 8 серпня в Міжнародний день кішок, щоб познайомити людей з кулінарними творіннями, якими зазвичай насолоджуються домашні кішки.

Натхненний муркотливою італійською тратторією Gatto Bianco від бренду делікатесник кормів для кішок Fancy Feast, що з’явилася минулого літа, бренд повертається з новою активацією, щоб дати змогу любителям кішок їсти, як їхні улюбленці.

Протягом двох днів у Медісон-сквер-парку гості зможуть насолодитися стравами, натхненними котячою їжею, але призначеними для людей. Намальовані від руки портрети домашніх тварин, сервірувальний посуд з індивідуальним гравіюванням, ідеї одного зі спеціалістів з поведінки домашніх тварин Purina та омріяна зустріч із культовим котом Fancy Feast — такою є програма заходу.

Головною стравою меню, яку запропонують скуштувати всім гостям, стане багатошаровий паштет від шеф-кухарки Fancy Feast Аманди Хасснер і кулінарного підприємця Ендрю Рі

Оставить комментарий

avatar
250