Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Разом збирали на білет: в Індії 11 прибиральниць виграли 1,2 млн доларів у лотерею (відео)

Джерело: Новости Ю Инфо

Разом збирали на білет: в Індії 11 прибиральниць виграли 1,2 млн доларів у лотерею (відео)
2 Сер 2023 08:01 | Новини України

В Індії група з 11 прибиральниць виграла 1,2 млн доларів у лотерею свого штату. Жінки скинулися грошима, щоб купити один лотерейний білет. Про це пише The Insider.

На своїй основній роботі жінки прибирають небіорозкладні відходи з будинків у Параппанангаді, місті в південному індійському штаті Керала. За повідомленням інформаційного агентства NDTV, до виграшу ці 11 жінок заробляли так мало, що деяким довелося позичати гроші, щоб оплатити білет вартістю 3 долари, який вони купили разом у червні.

“Ми й раніше купували лотерейні білети, об’єднуючи гроші. Але це перший раз, коли ми виграли мегаприз”, — розповіла Радха, жінка, яка купує квитки для групи.

За даними видання NDTV, кожна прибиральниця зазвичай заробляє близько 3 доларів на день, а також отримує додатковий прибуток від продажу зібраних відходів. Заробітна плата не дозволяє жінкам утримувати свої сім’ї, і деякі з них змушені брати кредити для оплати освіти своїх дітей.

Дві жінки заплатили по 15 центів за квиток, а решта дев’ять — по 30 центів, щоб компенсувати нестачу, повідомляє місцеве видання The News Minute.

Оставить комментарий

avatar
250