Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Британець подав до суду через вгодованого хлопчика (відео)

Джерело: Новости Ю Инфо

Британець подав до суду через вгодованого хлопчика (відео)
22 Чер 2023 22:01 | Новини України

Мешканець Великобританії подав позов проти туристичної компанії після того, як на нього в басейні стрибнув повний хлопчик і завдав йому травми шиї, пише РИА Новости з посиланням на видання Mirror.

Інцидент стався у червні минулого року у готелі в Барселоні. У той момент, коли 44-річний Грем Хайд скотився з гірки до басейну, з борту на чоловіка стрибнув хлопчик, який, за словами потерпілого, важив 95 кілограмів. Те, що сталося, зняла на камеру дружина Хайда.

Рятувальники надали Хайді першу допомогу на місці, обробивши його шию термоспреєм та приклавши лід. Лікарі виявили у британця травму шийного відділу хребта. Йому тиждень довелося ходити у шийному корсеті. Повідомляється, що чоловік досі зазнає болю, незважаючи на пройдений курс фізіотерапії.

“Незважаючи на те, що це був нещасний випадок, і Грем не звинувачує молоду людину, питання в тому, чому не було встановлено жодних знаків або огорож у тому місці, де закінчується водна гірка. Грем, який провів лише кілька годин у сімейній відпустці, мучився постійним болем у шиї, а турфірма проігнорувала це”, – повідомила юрист Магдален Кнез.

Оставить комментарий

avatar
250