Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Великий з “Квартал 95” перетворився на Путіна і висміяв його зустріч із воєнкорами (відео)

Джерело: Новости Ю Инфо

Великий з “Квартал 95” перетворився на Путіна і висміяв його зустріч із воєнкорами (відео)
22 Чер 2023 12:01 | Новини України

Популярний український комік, актор та зірка “Квартал 95” Юрій Великий, який до війни пародував Зеленського в концертах “Вечірнього кварталу”, а тепер почав робити влучні пародії на росіян і те, що відбувається у Росії. Так, цього разу Юрій Великий опублікував у своєму Instagram та на ютуб-каналі відео, в якому спародіював зустріч Путіна з воєнкорами, яка наробила багато галасу в інформаційному просторі.

У ролику Юрій Великий вкотре приміряв він образ російського диктатора, і навіть скопіював його лексику і міміку. Само собою, і мова “президента Росії” була переповнена “сенсами”, втім, як і в реальності.

У підписі до публікації Юрій Великий розповів, про що його нова пародія: “Усім відомо, що путін не користується інтернетом, і про ситуацію в Україні він дізнається виключно з доповідей, які йому приносять у папках. Тому не дивно, що у його уявному У світі, російська армія вже знищила 5 Петріотів, Залужний втік за кордон, та й взагалі, все їхнє СВО, як і передбачалося, йде за планом. Вашій увазі, чергове його маячне інтерв’ю з журналістами”.

Оставить комментарий

avatar
250