Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

“Край вдів та сиріт”: шамани на батьківщині Шойгу провели обряд для перемоги у війні, — ЗМІ

Джерело: Новости Ю Инфо

“Край вдів та сиріт”: шамани на батьківщині Шойгу провели обряд для перемоги у війні, — ЗМІ
21 Чер 2023 22:01 | Новини України

На території Російської Федерації шамани провели спеціальнi обряди, якi нібито повинi їм допомогти перемогти у війні проти України. Про це повідомляють російські ЗМІ 21 червня.

Ці заходи відбувалися в день літнього сонцестояння, щоб нібито залучити благополуччя для всього людства. Місцева релігійна організація шаманів Адиг-Еерен зазначила, що на обряд могли прийти всі, хто хоче благословення духів та бажає Росії перемогти у війні проти України.

Зокрема, шамани, які проживають на батьківщині глави Міноборони РФ Сергія Шойгу, попросили здоров’я для російських окупантів.

“Це дуже потужний день з енергетичної точки зору, в який вважається важливим заручитися підтримкою духів і предків для благополучного результату літа. Шамани просили про благополуччя людства, перемогу наших воїнів на спеціальній військовій операції та здоров’я їм”, — йдеться у повідомленні.

Примітно, що такі обряди проводилися й у інших російських регіонах. День літнього сонцестояння у світі вважається поворотним у житті людини і в природі, адже після цього ночі ставатимуть довше, а дні коротшими.

Оставить комментарий

avatar
250