Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Хотів дізнатися “гріхи”: у США ресторан найняв фальшивого священника для персоналу

Джерело: Новости Ю Инфо

Хотів дізнатися “гріхи”: у США ресторан найняв фальшивого священника для персоналу
21 Чер 2023 17:01 | Новини України

У США мережа ресторанів Taqueria Garibaldi має виплатити працівникам 140 000 доларів через заборгованість із заробітної плати. У цю суму також входить компенсація за залучення фальшивого священника для отримання зізнань у “гріхах” робітників, пише CNN.

Повідомляється, що власник закладів у північній Каліфорнії Че Гарібальді найняв підставного священнослужителя з метою “добувати гріхи” співробітників у робочий час. “Священник” запитував людей, про запізнення на роботу, крадіжку грошей з каси та “погані наміри” по відношенню до свого роботодавця.

“Співробітник Taqueria Garibaldi під присягою пояснив, як ресторан запропонував ймовірному священникові вислухати їхні “гріхи” на робочому місці”, — сказав регіональний соліситор праці Марк Пілотін.

У католицькій єпархії Сакраменто заявили, що між ними та фальшивим священником немає жодного зв’язку, додавши, що не знають, ким був той чоловік.

У результаті Гарібальді та трьох інших власників зобов’язали виплатити 140 000 доларів 35 співробітникам як заборгованість із заплати та відшкодування збитків, а також заплатити 5000 доларів адміністративного штрафу.

Оставить комментарий

avatar
250