Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Канадські грабіжники стали посміховиськом у мережі (відео)

Джерело: Новости Ю Инфо

Канадські грабіжники стали посміховиськом у мережі (відео)
20 Чер 2023 16:01 | Новини України

У канадському місті Вінніпег чоловік і жінка увірвалися до магазину з продажу електронних сигарет і винесли звідти три пристрої, чотири цигарки, iPad та ноутбук.

Їхні дії потрапили на камери. Поведінка грабіжників була настільки смішною, що власник магазину виклав записи на YouTube зі своїм коментарем.

Пограбування сталося вночі, коли у магазині нікого не було. Один із злочинців розбив вікно біля дверної ручки і зсередини відчинив замок. Кількість помилок, яких парочка припустилася після цього, виглядає дивовижною.

Насамперед він став обшукувати прилавок магазину, сподіваючись щось під ним знайти. Хоча весь цінний товар стояв за його спиною на полицях. Після цього він, очевидно, засмучений, делікатно штовхнув ряд пробників, що стояли на прилавку.

Потім грабіжник схопив ноутбук, підключений до живлення через отвір у столі, і спробував висмикнути його. Після кількох спроб він від’єднав зарядний пристрій від ноутбука, але забув забрати його із собою. Власник магазину в’їдливо помітив, що не розуміє, що грабіжник тепер робитиме з ноутбуком.

Оставить комментарий

avatar
250