Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Курйоз у мережі: пакистанський міністр став “котиком” під час брифінгу

Джерело: Новости Ю Инфо

Курйоз у мережі: пакистанський міністр став “котиком” під час брифінгу
19 Чер 2023 15:55 | Новини України

Трансляція прес-конференції уряду пакистанської провінції Хайбер-Пахтунхва в офіційній спільноті PTI Khyber Pakhtunkhwa у Facebook викликала фурор у соцмережі. Але не через свій зміст, а через помилку місцевого SMM-менеджера.

У той час, як міністр з інформаційної політики провінції Шаукат Алі Юсафзаї обговорював поточну роботу в регіоні з колегами, він раптово з держслужбовця перетворився на кошеня. SMM-менеджер під час трансляції не встежив, як увімкнувся фільтр, який закрив обличчя політиків зображеннями котячої мордочки з вухами та вусами, що зазначили користувачі.

Користувачі Facebook відразу почали робити скріншоти того, що відбувається, забезпечуючи їх веселими коментарями.

«Ви не зможете перевершити це! Прес-конференція уряду Хайбер-Пахтунхви на Facebook із котячим фільтром», – зауважила журналістка Наїла Інаят.“Занадто добре, щоб бути правдою”, – здивувалася Аммара Ахмад.“Вони такі милі!” – погодилася Мехвіш Башир.

Пізніше відео з фільтрами було видалено зі сторінки. Не відомо, чи когось звільнили після інциденту, але пакистанський міністр Шаукат Алі Юсафзаї тепер точно став світовою знаменитістю, повідомляє “Зірка”.

Оставить комментарий

avatar
250