Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Треба до психіатра: в мережі висміяли заяву Пєскова про демілітаризацію України

Джерело: Новости Ю Инфо

Треба до психіатра: в мережі висміяли заяву Пєскова про демілітаризацію України
19 Чер 2023 06:55 | Новини України

Прессекретар Путіна Дмитро Пєсков заявив, що завдання РФ щодо “демілітаризації” України буцім-то багато у чому виконано, а Європа все більше “влазить у конфлікт”.

Про це повідомляє російське пропагандистське видання ТАСС.

“Дійсно, Україна була сильно мілітаризована на момент початку СВО (спеціальної військової операції, як у РФ називають війну проти України – ред.). І, як учора сказав Путін, одним із завдань була демілітаризація України. Фактично це завдання багато в чому виконано. Дедалі менше і менше своєї зброї Україна використовує. І все більше і більше вона використовує системи озброєнь, які їй постачають країни Заходу”, – йдеться у повідомленні.

Окрім цього, Пєсков заявив, країни-члени НАТО під керівництвом США буцім-то все більше “втягуються” у “конфлікт”, тобто у захист України від російських окупантів.

“Країни Заходу, а саме Північноатлантичного альянсу під керівництвом того ж таки Вашингтона, дедалі більше прямо й опосередковано влазять у цей конфлікт. Вони втручаються в цей конфлікт і стають стороною конфлікту. Звичайно ж, це призводить до того, що конфлікт затягується за часом. Це призводить до того, що ситуація в Європі стає більш напруженою, непередбачуваною. І, звісно, це зобов’язує Росію до того, щоб застосовувати більш рішучі заходи для забезпечення безпеки людей на Донбасі та безпеки РФ”, – наголосив Пєсков.

Оставить комментарий

avatar
250