Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Юрій Великий з “Квартал 95” висміяв у пародії конфлікт Пригожина та Шойгу (відео)

Джерело: Новости Ю Инфо

Юрій Великий з “Квартал 95” висміяв у пародії конфлікт Пригожина та Шойгу (відео)
15 Чер 2023 20:01 | Новини України

Популярний український комік, актор та зірка “Квартал 95” Юрій Великий, який до війни пародував Зеленського в концертах “Вечірнього кварталу”, а тепер почав робити влучні пародії на росіян і те, що відбувається у Росії. Так, цього разу Юрій Великий опублікував у своєму Instagram і на ютуб-каналі відео, в якому спародіював розмову Путіна, Шойгу та Пригожина, висміявши конфлікт останніх.

Так, у новій пародії Юрій Великий приміряв одразу три образи – Путіна, який розмовляє з ридаючим Шойгу та самовпевненим Пригожиним. Усі троє персонажів вийшли дуже смішними та правдоподібними. Українці постійно дивуються, як актору вдається так влучно пародувати мерзенних росіян.

У підписі до публікації Юрій Великий написав: “Нещодавно Міноборони РФ видало наказ, який зобов’язує всі “добровольчі формування” до 1 липня підписати з ним контракт “з метою підвищення ефективності їх застосування”. Таким чином Шойгу хоче поквитатися з Пригожиним, повністю прибравши до рук його ПВК. Ну що ж, продовжуємо спостерігати за міні-серіалом про “Жабу та Гадюку”, тим більше, що в цій серії їх спробує примирити “бункерний скунс”.

Оставить комментарий

avatar
250