Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Юрій Великий з “Квартал 95” у новій пародії висміяв реакцію Соловйова після атаки на Москву

Джерело: Новости Ю Инфо

Юрій Великий з “Квартал 95” у новій пародії висміяв реакцію Соловйова після атаки на Москву
1 Чер 2023 23:55 | Новини України

Популярний український комік, актор та зірка “Квартал 95” Юрій Великий, який до війни пародував Зеленського у концертах “Вечірнього кварталу”, а тепер почав робити влучні пародії на росіян і все, що пов’язане з цією темою. Так, цього разу Юрій Великий опублікував у своєму Instagram і на ютуб-каналі відео, в якому спародіював розмову пропагандиста Соловйова зі своїм корешем-депутатом Гурулєвим.

Треба сказати, що пародія вийшла просто “вибуховою”, а Юрій Великий у своєму стилі спародіював цих двох персонажів просто до істерики смішно. І якщо в персонажі Соловйова коміка ще можна дізнатися, то в образі Герулєва він практично невпізнанний. Темою цього діалогу стала “вибухова” новина про атаку дронів на Москву.

“Ранок 30 травня в Москві був досить гучним. Подейкують туди прилетіли дрони, і їх усі збили. Мабуть голосно збивали. Звичайно Соловйов у своїй студії не міг не прокоментувати цю подію. Особливо коли з нею на зв’язку його великий кореш депутат-алко-генерал Гурулєв”, – розповів Юрій Великий у підписі до відео на ютуб.

Оставить комментарий

avatar
250