Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Франкфурті поліція помилково затримала стриптизера зі «штурмовою гвинтівкою»

Джерело: Новости Ю Инфо

У Франкфурті поліція помилково затримала стриптизера зі «штурмовою гвинтівкою»
31 Тра 2023 18:55 | Новини України

Поліція німецького міста Франкфурт-на-Майні в понеділок повідомила про помилкове затримання 31-річного стриптизера, який був одягнений у форму американського поліцейського і мав при собі іграшкову гвинтівку.

Про це йдеться в заяві поліції.

Інцидент стався ще ввечері минулої п’ятниці, 27 травня, коли франкфуртська поліція отримала кілька дзвінків про «підозрілу особу, яка, ймовірно, має при собі штурмову гвинтівку».

Кілька поліцейських патрулів виявили в районі вулиці Одер-Вег чоловіка у формі поліцейського США із шоломом і штурмовою гвинтівкою.

«З огляду на загальну ситуацію і той факт, що не було очевидно, чи була зброя справжньою або муляжем, чоловіка заарештували, вирвавши вогнепальну зброю з його рук. Його повалили на землю і наділи наручники», – йдеться в пресрелізі поліції Франкфурта.

У затриманого 31-річного чоловіка при собі була «оманливо реалістична на вигляд іграшкова зброя», яка виявилась частиною його костюма.

«Зрештою, розслідування показало, що чоловік був стриптизером, якого запросили до пабу на Одер-Вег на парубочий вечір. 31-річний чоловік недооцінив бойовий ефект власного вбрання», – додали правоохоронці.

Оставить комментарий

avatar
250