Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Фонд помсти Ані Лорак: Катя Осадча висміяла співачку-зрадницю через її ім’я на БПЛА

Джерело: Новости Ю Инфо

Фонд помсти Ані Лорак: Катя Осадча висміяла співачку-зрадницю через її ім’я на БПЛА
31 Тра 2023 13:55 | Новини України

30 травня безпілотники атакували Москву, і на одному зі збитих БПЛА можна побачити так зване “вітання” від співачки Ані Лорак, яка понад рік мовчить про війну в Україні та продовжує заробляти криваві рублі. Фото з відповідним написом на дроні вже з’явилося у мережі.

Знімок, на якому видніється наліпка “Фонд помсти Ані Лорак”, став темою бурхливого обговорення. Не оминула увагою цей інцидент і телеведуча Катерина Осадча.

Фото: instagram.com/kosadcha

На своїй сторінці в Instagram знаменитість також опублікувала вірусну світлину та поділилася своїми думками стосовно неї. Осадча наголосила, що людям слід бути пильними у споживанні щоденної інформації, оскільки інформаційна війна все ще триває.

“Фонд помсти Ані Лорак. Якщо це не фото-фейк, то це смішно… Але… (На фото дрон збитий сьогодні під Москвою). Нова війна це і інформаційні баталії. Варіанти, навіщо і кому це потрібно:

Свої особисті висновки про український артистів зрадників всі зробити давно, але, як показує практика, можна і в ситуації зради перевзуватися і переконувати людей в зворотному. Тому – будьте пильні в споживанні інформації. Бережемо себе, близький, віримо в ЗСУ і ППО”, – висловилася з цього приводу ведуча.

Оставить комментарий

avatar
250