Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Був “тихим хлопцем”: чоловік виграв $2 млрд і круто змінив своє життя (фото)

Джерело: Новости Ю Инфо

Був “тихим хлопцем”: чоловік виграв $2 млрд і круто змінив своє життя (фото)
25 Тра 2023 12:55 | Новини України

У листопаді 2022 року 30-річний Едвін Кастро зірвав джекпот каліфорнійської лотереї Powerball. Чоловік став володарем найбільшого грошового призу в історії США, вигравши $2,04 млрд. Про це пише Daily Star.

Минулого року життя американця круто змінилося. Після перемоги в лотереї чоловік не втрачає часу задарма, витрачаючи частину свого статку на розкішні подарунки для себе.

Видання зазначає, що Едвін був скромною людиною, його називали “тихим хлопцем із добрим серцем”, але в його покупках немає нічого скромного.

Після сплати податків чоловік отримав 997,6 млн доларів. Його статок був більшим, ніж у таких зірок як Том Круз або Мадонна. Вирішивши отримати свої гроші одноразовою сумою, а не щорічними виплатами, уродженець Лос-Анджелеса швидко розщедрився на розкішний маєток на Голлівудських пагорбах вартістю 25,5 млн доларів із захопливим видом на місто.

Тепер Едвін може похвалитися такими сусідами, як Аріана Гранде та Джиммі Кіммелл. У гарному будинку є ігрова кімната, винний погріб, тренажерний зал, великий басейн та спа-центр. До цього чоловік жив у занедбаній будівлі з однією спальнею в Альтадені.

Оставить комментарий

avatar
250