Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

“Витончена афера”: британка два роки зустрічалася з “чоловіком”, який виявився жінкою

Джерело: Новости Ю Инфо

“Витончена афера”: британка два роки зустрічалася з “чоловіком”, який виявився жінкою
18 Тра 2023 14:01 | Новини України

У Великій Британії жінка подала до суду позов проти свого колишнього 40-річного “коханого” Блейда Сільвано, який виявився жінкою. Про це пише The Mirror.

Британка звинувачує партнерку в обмані під час їхніх стосунків та зазначає, що зустрічалася з нею протягом двох років, вважаючи, що вона була чоловіком.

Жертва, ім’я якої не може бути названа з юридичних причин, стверджувала, що двічі мала статевий контакт із “чоловіком” і навіть планувала вийти заміж за нього, перш ніж дізналася про його справжню стать.

40-річна Блейд Сільвано постала перед судом за звинуваченням у “витонченій афері”, коли вона обманом змусила жінку повірити, що вона чоловік.

Пара познайомилася у 2016 році на сайті знайомств. Там Сільвано шукала собі партнерку, вказавши, що вона чоловік. Вони вперше зустрілися особисто у грудні того ж року і поцілувалися, а потім двічі вступили в статевий акт.

Адвокат потерпілої заявив у суді, що Сільвано продовжувала приховувати свою справжню особистість, використовуючи “невідомий предмет” для імітації статевого органу і завжди носила футболку та боксерські шорти.

Оставить комментарий

avatar
250