Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

“Поки ще молода”: дівчина вирішила провести 100 побачень за рік у різних країнах (фото)

Джерело: Новости Ю Инфо

“Поки ще молода”: дівчина вирішила провести 100 побачень за рік у різних країнах (фото)
18 Тра 2023 12:01 | Новини України

27-річна холостячка з Флориди Старлі Сантос поставила собі за мету зустрічатися з одним чоловіком у кожній країні, але не обов’язково знайти кохання, пише The Sun.

“Я хочу дати щонайменше 100 побачень, навіть якщо знайду того, хто мені сподобається”, — сказала Сантос в ексклюзивному інтерв’ю виданню.

За останні три місяці 27-річна дівчина провела час із чоловіками у 12 країнах: Чилі, Аргентині, Бразилії, Уругваї, Колумбії, Венесуелі, Індії, Таїланді, Індонезії, Філіппінах, Сінгапурі та Америці. За її словами, лише індонезієць став для неї великим розчаруванням.

Старлі Сантос, яка народилася і виросла у Форт-Лодердейлі, штат Флорида, завжди прагнула жити життям кочівника. Після закінчення коледжу вона почала шукати роботу в готелях та ресторанах, ніколи не затримуючись на одному місці надто довго.

“Я подорожувала. Звичайно, я ходила на побачення”, — сказала дівчина.

У неї було двоє тривалих стосунків: один хлопець із Нідерландів та один з Індії. Але тільки коли подруга сказала, що вважає життя Старлі цікавішим, ніж будь-що на Netflix, вона задумалася про новий експеримент.

Оставить комментарий

avatar
250