Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Цілих 90 хвилин: чоловік дозволив дитині кричати в літаку, щоб позлити пасажира

Джерело: Новости Ю Инфо

Цілих 90 хвилин: чоловік дозволив дитині кричати в літаку, щоб позлити пасажира
16 Тра 2023 08:01 | Новини України

Чоловік розповів на популярному форумі Reddit, як він за допомогою свого сина вирішив позлити іншого пасажира літака, який скаржився на те, що дитина п’ять годин поспіль зачіпала його крісло. Про це пише The Mirror.

Сімейна пара сіла на шестигодинний рейс із півторарічним сином. Сидячи на колінах у батька малюк неодноразово “вдарявся” об крісло іншого пасажира, що спонукало його до конфлікту з батьками.

“Наш син був у мене на колінах. У нього був дуже складний час. Він не хотів спати, сидіти на місці. Ми заспокоювали його всіма хитрощами, які тільки знали. Хлопець на сидіння перед нами постійно дивився на мене в півоберта і бічним. зором”, — почав свою розповідь батько.

За п’ять годин польоту пасажир звернувся до чоловіка, щоб попросити його “контролювати” свою дитину.

“Я відповів: “Ми робимо все можливе”, він повторив, що ми “маємо контролювати свою дитину”, я намагався пояснити, що ми робимо все можливе. Я відчув уїдливість і видихнув: “Я передам це повідомлення нашому синові”. Хлопець почав на мене наїжджати, мабуть, уловивши мій жарт. Я знову сказав йому, що ми робимо все можливе і що якщо у нього виникнуть проблеми, ми повинні викликати стюардесу і вирішити це питання. Він відмовився це зробити й продовжував сперечатися зі мною ще деякий час”, — додав чоловік.

Оставить комментарий

avatar
250